top of page

AGNÈS ALGUERÓ

Nou espectacle - 2024

Nou disc - 2024

​Agnès Algueró

Pop rural intimista

#poprural #popintimista #cançonspròpies #guitarraiveu

 

Agnès Algueró prové del món de la música tradicional, però a poc a poc s'ha anat introduint al món del pop. Als 18 anys va formar el seu primer projecte musical on ella creava totes les cançons que interpretava i amb el que va anar agafant experiència com a cantant i compositora.

 

El pop rural intimista és la base del seu estil propi, amb lletres que ens parlen d'amor, de naturalesa, de mons imaginaris i de la cruesa de l'ésser humà. Cançons creades per guitarra i veu, que en directe interpreta acompanyada de guitarra, baix i percussió.

 

Després de l'exitosa gira de "Bosc endins", l'Agnès es pren el 2023 amb més calma per poder preparar les cançons del seu disc, que veurà la llum la primavera del 2024. Aquest ens transportarà, com ja va fer en el seu primer treball, a paisatges rurals i a històries amb personatges misteriosos. Les lletres poètiques i els arranjaments de guitarra ens portaran a un terreny on podrem parlar de les amistats i altres relacions humanes complexes. El seu projecte conté la mateixa essència rural i acústica de sempre, però aquest cop amb un punt més atrevit i fresc que oferiran alguns elements electrònics. Amb un espectacle íntim i de petit format, la cantautora i els seus dos músics procuraran fer un concert singular i íntim per a tothom.


Agnès Algueró veu i guitarra
Alverd Oliva guitarra i baix
Nerea Bassart percussió

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page