top of page

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Missió, visió i valors

Missió

La nostra missió és promoure la música i impulsar els talents del nostre país, oferint a qui tingui la necessitat o el desig de programar música la millor selecció de grups per les seves celebracions i esdeveniments. La nostra empresa treballa per oferir un servei integral i personalitzat que satisfaci les necessitats de cada client.

Visió

La nostra visió és ser una de les principals empreses de management musical a Catalunya, reconeguda per la qualitat de la seva selecció de grups i per la seva capacitat de promoure i difondre la música. Volem ser una empresa referent en el sector musical i valorada per la innovació, la creativitat i la professionalitat en la gestió.

Valors

Els nostres valors són la passió per la música, la professionalitat, la innovació i la creativitat. Treballem amb una actitud proactiva i col·laborativa, oferint als nostres clients la millor selecció de propostes musicals i un servei integral que s'adapta a les seves necessitats. La nostra empresa aposta per la transparència i la comunicació constant amb els nostres clients, per tal d'oferir un servei personalitzat i de qualitat. A més a més, ajudem als artistes a créixer en el món de la música, oferint un servei integral i personalitzat que els ajuda a desenvolupar la seva carrera musical.

bottom of page