top of page

OMAC

OMAC

Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya

#orquestra #tradició #innovació #arrel

L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya la formen joves intèrprets punters de diferents gèneres musicals com el tradicional, el jazz o la clàssica i provinents d’arreu dels Països Catalans. És una formació instrumental única que innova des de la tradició i que produeix els seus propis concerts i audicions, servint de plataforma als compositors emergents i d’altaveu per a la cultura popular.


Crui és la seva segona producció, un concert compost i dirigit per Dani López, amb direcció artística de Martí Torras. Crui explora la riquesa antropològica, ecològica i artística de la transhumància dels Pirineus i gira al voltant del transhumanisme. Ho fa a partir de les cançons que descriuen les llargues rutes geogràfiques i en faciliten la seva memorització, i d’altres formes musicals sorprenents, com el cant redoblat.

 

Amb Trencadís, la primera producció de l’OMAC, estrenada l’octubre del 2021, han actuat a una vintena dels millors escenaris i festivals d’arreu del país, amb un gran nombre de públic i un èxit aclaparador, que els ha portat a guanyar el Premi Alícia de l'Acadèmia Catalana de la Música com a millor Directe (juny del 2022) i a ser finalistes d’altres grans premis com l’Enderrock al Millor disc de Folck del 2022.


OMAC plantilla instrumental

Veus Alba Careta i Alba Armengou
Daniel López composició i direcció musical
Martí Torras direcció artística

Nou espectacle - 2023

Premi Alícia al Millor Directe

de l'Acadèmia Catalana de la Música - 2022

  • Dribbble
  • Instagram - Negro Círculo
  • Spotify
  • X
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page