top of page

COMUNICACIÓ

Comunicació

Creativa i personalitzada

A El Sostingut, ens apassiona la música tant com el disseny gràfic i la comunicació. És per això que oferim solucions creatives i professionals per a músics, bandes i projectes musicals de tot tipus. Entenem la importància de transmetre la teva identitat i estil únics a través d'una imatge visual coherent i impactant.

  • Disseny de logotips i identitat visual: Creem logotips i imatges de grup que reflecteixen la teva personalitat i estil musical, assegurant una presència memorable i professional.

  • Disseny de discos: Dissenyem discos que capturen l'essència de la teva música i atreuen l'atenció dels teus seguidors i del públic potencial. 

  • Material promocional: Des de cartells i fulletons fins a continguts per a xarxes socials. T'ajudem a promocionar els teus concerts, llançaments i esdeveniments especials, així com el teu grup en general.

  • Merxandatge: Creem dissenys exclusius per a tota mena de productes de merxandatge, com samarretes, bosses de roba i altres articles promocionals que reflecteixen l'essència de la teva música i connecten amb el teu públic.

  • Disseny web: Desenvolupem pàgines web atractives i funcionals que faciliten la connexió amb els teus seguidors i la distribució de la teva música.

  • Estratègies de comunicació: T'ajudem a planificar i executar estratègies de comunicació creatives i amb un estil propi per a la difusió de la teva música, aprofitant les eines digitals i les xarxes socials.

 

Per a nosaltres cada projecte és únic. És per això que treballem estretament amb tu per entendre les teves necessitats i objectius, i així oferir-te solucions a mida que potenciïn la teva presència en el món musical. Si ets un músic que busca destacar amb una imatge visual potent i una comunicació creativa i amb estil propi, estem aquí per ajudar-te.

bottom of page