top of page

EL SOSTINGUT

​El Sostingut

Management i produccions musicals

El Sostingut som un equip de professionals, jove i dinàmic, amb una àmplia experiència en el món de la música i amb coneixement dels mercats musicals actuals, que ens n’ocupem del management d’artistes de diferents àmbits del camp de la música i de la producció de concerts i festivals.

 

El Sostingut tenim la voluntat de contribuir a tenir un país amb un sector cultural, sobretot musical, ben viu i valorat. Treballem perquè la música estigui ben present i perquè les persones que s'hi dediquen puguin tenir unes condicions de treball dignes, fet que farà que aportin uns millors resultats i, per tant, augmenti la satisfacció de qui contracta els seus serveis.

És per això que oferim, per una banda, servei de management i acompanyament integral a projectes musicals, i per l’altra, ajuda i assessorament a entitats, institucions públiques i empreses per a l’organització i producció de concerts des de petit format fins a festes majors i festivals.

 

Oferim un servei personalitzat que s'adapta a les necessitats i les expectatives de cada client, amb un equip de professionals experimentats que treballen de manera conjunta per assolir els objectius de cada projecte.

bottom of page