top of page

QUARTET MÈLT

Nou espectacle - 2022

Guanyadors de l'Oh happy day (TV3)

Programa.cat

​Quartet Mèlt

Grup vocal

#grupvocal #versalitat #joventut #diversitat #cantcoral

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove, tot i que ja compta amb un important bagatge dalt dels escenaris del país. El 2012 es formava amb quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català, i el 2015 la seva popularitat es va veure impulsada gràcies a la seva participació a la tercera temporada del concurs musical de TV3 Oh happy day, de la qual es van proclamar guanyadors.

Les seves inquietuds, junt amb la seva versatilitat, els ha dut a produir i a participar en espectacles ben diversos, des del seu ja clàssics concerts de Nadal, fins a la col·laboració amb la Cobla Contemporània, passant per l'obra teatral Imparables. També compten amb 2 discs propis, Maletes i Xarrampim.

Aquest 2022 el Quartet Mèlt ens vol encomanar el seu optimisme amb el seu nou espectacle: Celebrem, on ens volen demostrar que, per petites que semblin, tenim moltes coses a celebrar. La companyia, l'amistat, el riure, etc., formen part del nostre dia a dia i no els donem la importància que es mereixen. El Quartet Mèlt defensa que celebrant les petites coses podrem aconseguir canviar la mirada per resoldre els grans conflictes que ens preocupen com a societat.

Així doncs, aquest 2022... Celebrem!

Carolina Alabau veu soprano
Ariadna Olivé veu contralt
Eloi Fort veu tenor
Oriol Quintana veu baríton

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • Twitter - Círculo Negro
bottom of page