top of page

QUARTET MÈLT

Nou disc - 2023

Nou espectacle - 2022

Guanyadors de l'Oh happy day (TV3)

Programa.cat

​Quartet Mèlt

Grup vocal

#grupvocal #versalitat #joventut #diversitat #cantcoral

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove, tot i que ja compta amb un important bagatge dalt dels escenaris del país. El 2012 es formava amb quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català, i el 2015 la seva popularitat es va veure impulsada gràcies a la seva participació a la tercera temporada del concurs musical de TV3 Oh happy day, de la qual es van proclamar guanyadors.

Les seves inquietuds, junt amb la seva versatilitat, els ha dut a produir i a participar en espectacles ben diversos, des del seu ja clàssics concerts de Nadal, fins a la col·laboració amb la Cobla Contemporània, passant per l'obra teatral Imparables. També compten amb 3 discs propis, Maletes, Xarrampim i Celebrem.

Precisament Celebrem és l’espectacle que estan rodant en l’actualitat, i que ha estat molt aclamat pel públic que ja l’ha pogut gaudir. Un repertori optimista pensat per reivindicar el fet de celebrar les petites coses. El Quartet Mèlt defensa que celebrant les petites coses podem aconseguir canviar la mirada per resoldre els grans conflictes que ens preocupen com a societat.

Aquest any 2024, doncs, el quartet vocal continuarà encomanant als diferents pobles de Catalunya les seves ganes de celebrar, continuant presentant el seu nou disc i espectacle arreu de Catalunya. Que per molts anys puguem celebrar-ho tot!

Carolina Alabau veu soprano
Ariadna Olivé veu contralt
Eloi Fort veu tenor
Oriol Quintana veu baríton

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • X
bottom of page