top of page

FAQS

​FAQS

Preguntes freqüents

  1. Què és El Sostingut i quins serveis ofereix? El Sostingut és una empresa de management musical especialitzada en la gestió de grups de música en català. Oferim serveis de contractació, promoció i producció de concerts i festivals, així com gestió d'agenda i assessorament personalitzat per als artistes.

  2. Quin tipus de grups musicals gestiona El Sostingut? A El Sostingut treballem amb grups de música en català de diferents estils i gèneres, des del folk i la cançó d'autor fins al rock i el pop. Tots els grups que gestionem són seleccionats per la seva qualitat artística i la seva capacitat per connectar amb el públic.

  3. Com puc contactar amb El Sostingut per sol·licitar els seus serveis? Pots contactar amb El Sostingut a través del formulari de contacte de la nostra pàgina web, per correu electrònic o per telèfon. Estarem encantats de escoltar les teves necessitats i oferir-te els nostres serveis.

  4. Quins són els avantatges de contractar El Sostingut per a la gestió de concerts i festivals? El Sostingut compta amb un equip altament qualificat i experimentat en la gestió musical que es cuida de tots els detalls per aconseguir que els concerts i festivals siguin un èxit rotund. Ofereixem un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client, així com un gran coneixement del mercat musical català.

  5. Quines garanties ofereix El Sostingut als seus clients? A El Sostingut ens comprometem a oferir als nostres clients un servei de la màxima qualitat i professionalitat. Tots els grups que gestionem són seleccionats per la seva qualitat artística i la seva capacitat per connectar amb el públic. A més, treballem amb un ampli ventall de llocs de concert i festivals de renom per assegurar-nos que els nostres clients obtinguin la millor visibilitat possible.

  6. El Sostingut només treballa amb grups de música en català? El Sostingut té una clara aposta per la música en català, però també treballem amb grups que canten en altres llengües i que poden connectar amb el públic català.

  7. Què diferencia El Sostingut d'altres empreses de management musical? El Sostingut es diferencia per la seva clara aposta per la música en català i per la seva capacitat per connectar amb el públic català. També destaquem per la nostra gran experiència en la gestió musical i per la nostra visió innovadora del sector.

  8. Quins festivals i concerts ha produït El Sostingut en el passat? A El Sostingut hem produït nombrosos concerts i festivals, entre els quals destaquen el Festival Barn

bottom of page