top of page

CRIS JUANICO

Cris Juanico

Amb l'OMAC Juvenil

#orquestra #jathodiré #experiència #joventut

Altament sensible és el nou projecte artístic del cantant, músic i compositor menorquí Cris Juanico amb l’Orquestra Simfònica Illes Balears (OSIB), un espectacle amb un repertori musical que inclou algunes de les melodies més populars de l’artista en clau simfònica. 

 

Així, la proposta combina algunes de les melodies més emblemàtiques de la trajectòria musical de l’artista menorquí, des del seu pas per la banda Ja t’ho diré, fins a l’actualitat, en la seva carrera en solitari, amb els colors, els matisos i la sensibilitat que aporten els instruments d’una orquestra. El projecte explora nous camins sonors i altres textures de les cançons Com un infant, Així i tot, Un vol de miloca, Si véns, Na Cecília, La mar, Es moment, Amb un dit as vidre escric, Enmig del desert, No em facis ontes, Sal i dolçura i M’encanta, a més de L’univers i Més a prop.


Fora de les Illes, orquestra escollida per acompanyar en Cris Juanico i la seva banda és l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC), més concretament l’OMAC Juvenil, sota la direcció de Bernat Giribet, que ha fet les oportunes adaptacions dels arranjaments. Aquesta jove orquestra, de caràcter formatiu, està integrada per més d’una vintena de joves intèrprets d’entre 16 i 22 anys d’arreu dels territoris de parla catalana. Tots ells són estudiants de grau mitjà i superior de música, amb gran projecció. L’orquestra té, com a característica principal, la seva especial sonoritat. I és que aproximadament un 25% dels seus instruments són instruments d’arrel, cosa que li dona una personalitat única i ben especial. Això suposa donar un nou aire al projecte.

Cris Juanico guitarra i veu

Blanca Coll violí

Lluís Gener baix

Quim Ribó guitarra elèctrica

Pere Moll bateria

Marta Elka i Annabel Villalonga cors
OMAC Juvenil plantilla instrumental

Bernat Giribet direcció

Nou espectacle - 2023

Nou disc - 2022

  • Dribbble
  • Instagram - Negro Círculo
  • Spotify
  • X
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page