top of page

EIVI

Eivi

Música festiva i chill out

#DJ #músicafestiva #gransèxits #chillout

 

Eivi, nascuda a Sant Julià de Ramis, s’inicia en el món de la música des de ben petita, formant-se en llenguatge musical i tocant la guitarra i la bateria. Ja de més gran es va interessant pel món dels DJ’s i el 2021 finalment decideix formar-se en aquesta disciplina.

 

Comença a punxar en ambients festius i festes majors on gaudeix fent gaudir el públic amb la seva música festiva i transmetent la seva energia, fent de cada sessió una festa única de grans èxits coneguts per tothom.

 

Amb el temps s’inicia en el format chill out des del qual descobreix la dinàmica i el clima apassionant dels estils com l'organic house i el melodic techno. Acompanyant postes de sol i vermuts electrònics crea sessions relaxants que van augmentant d’intensitat a poc a poc.

 

La seva versatilitat la fa la DJ adequada per molts formats diferents, adaptant-se a diferents ambients i aforaments, des de terrasses de bars a grans espais de Festa Major, barrejant estils des del pop fins el reggaeton i passant pels hits de la música electrònica i els millors temes per acompanyar una festa o celebració.

 

Estem convençuts que Eivi és la DJ que estàs buscant.

  • Instagram - Negro Círculo
  • Soundcloud
bottom of page