top of page

KM.0

Nou disc - 2023

Programa.cat

Km.0

Pop de collita pròpia

#cançonspròpies #músicafestiva #músicafresca #festa

 

Km.0 és un grup integrat per set músics de procedències diverses d'arreu de Catalunya que es van anar sumant al projecte a poc a poc amb la idea de musicar un poema que va caure a les seves mans: "A tu".

 

Ben aviat les seves primeres cançons van veure la llum, tenint força repercussió a les xarxes socials i el 2022 van pujar sobre els escenaris per primera vegada.

 

Aquests dos anys tocant pels escenaris d'arreu, Km.0 han anat polint el seu directe, tot creant la cohesió necessària per acabar trobant el seu so i estil, que ha anat evolucionant amb l'aportació de cadascun dels seus integrants, però sempre al voltant d'un pop fresc i festiu on l'electrònica hi juga un paper important.

És en aquest punt de maduresa on han decidit treure el seu primer disc "Les coses que som", estrenat a la tardor del 2023 i que podeu trobar a totes les plataformes.

 

El seu directe ens promet festa i diversió amb els seus temes propis i alguna versió. En ell s'hi enganxen de seguida els més joves, però també gent de totes les edats, tant els que ja se saben les seves cançons com els que els descobreixen per primera vegada.

Mireia Sánchez veu
Marcel Figueras guitarra
Javi Romagosa baix
Marcel Pàmies teclat
Adri Lozano
bateria
Marina Ribas trombó
Albert Niñerola trompeta

  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro
  • nube de sonido
  • Instagram - Negro Círculo
  • X
bottom of page