top of page

OMAC Juvenil

OMAC Juvenil

Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya Juvenil

#orquestra #tradició #innovació #arrel #joventut

És una orquestra que forma i projecta professionalment joves compositors i intèrprets dels Països Catalans mitjançant produccions escèniques innovadores. Igual com l'Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya apostem per l’experimentació, la qualitat i la creativitat amb la voluntat d’atraure nou públic jove cap a la música popular i tradicional.  

 

La singularitat sonora de la formació és conseqüència directa d’una plantilla orquestral on hi col·laboren intèrprets de base tradicional, moderna, jazz i clàssica-contemporània.

Transatlàntic és un espectacle dirigit al públic jove i una combinació irresistible de música, teatre i ball de parella dinamitzat. Aquesta sessió d’alt voltatge és arranjada i conduïda per Magí Capdevila i Martí Torras. La producció revela el vincle atlàntic de la música catalana i té una dimensió acadèmica perquè incorpora descobriments sorprenents derivats d’un treball d’investigació del Grup de Recerca Musicològica de l’ESMUC.

Andreu RoquetaGerard Portolés, Arnau Fà, Abril Morera, Paula Amell, Clàudia Abellan, Alba Serrano, Lu Martín, Queralt Sànchez veus
OMAC Juvenil - Lola Ybran
flabiol, Laia Glück i Anna Flores gralles, Gerard Monsech tenora, Jaume Parra acordió diatònic, Aina Hujic, Abel Anton, Núria Cullaré i Lena Muñoz violins, Marina Prat viola, Núria Casas contrabaix, Marina Lluch guitarra, Cesc Badia i Martha Vives trompetes, Júlia Soler i Marina Ribas trombons, Ramon Berjara tuba, Magí Capdevila percussió i Martí Fleta bateria
Magí Capdevila composició i direcció musical
Martí Torras direcció artística

Nou espectacle - 2023

  • Dribbble
  • Instagram - Negro Círculo
  • Spotify
  • Twitter
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page