top of page

ZeBrass

ZEBRASS

Programa.cat

Jamaican Brass Band

#marchingbrassband #escenari #carrer #ska #reggea #músicajamaicana #gransèxits #temespropis #10anys

 

Des que van iniciar el seu camí a principis del 2012 a Vilanova i la Geltrú, ZeBrass ha anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper destacat i especial en el sector de les brass bands.
 
La banda es caracteritza per acostar als carrers i escenaris ritmes originals jamaicans, com el reggae i l’ska, passats pel peculiar filtre de brass band. ZeBrass és aire fresc i ritme ballable, una banda que altera la normalitat d’allà per on passa.

- Som pell -

És un espectacle d’escenari amb 9 músics i 2 cantants. El repertori està format per un resum de la trajectòria personal dels membres de la banda així com de temes propis i grans èxits del reggae i l’ska. Un espectacle sorprenent i enèrgic que fa ballar a tothom.

- Hooligan groove -

Nou espectacle itinerant del 2022, pensat per cercaviles, correbars... Format per 10 músics i un animador/cantant que interactua en tot moment amb el públic. Interpreten les melodies més conegudes per tots els públics, però amb l’estil jamaicà inconfusible de les ZebBrass.

A més a més, les ZeBrass promou les ZeBrass School, un projecte que pretén formar a músics joves tot gaudint dels assajos i concerts a través de l’aprenentatge cooperatiu, seguint el camí de la banda original.

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • X
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page