top of page

GHETTO ORCHESTRA

10è aniversari

2023 - Última gira

​Ghetto Orchestra

Grup de versions

#grupdeversions #gransèxits #temesactuals #èxitsnacionalsiinternacionals #10anys

 

Després de més de 10 anys fent festa arreu del país, el 2023 La Ghetto Orchestra ofereix la seva última gira, una gira on s’acomiadaran dels escenaris, però lluny de fer-ho amb tristesa ho volen fer amb la gira més espectacular que hagin fet mai, convertint cada concert en una festa única i irrepetible.

 

La Ghetto Orchestra és grup de versions del Baix Camp format per 9 músics professionals amb una llarga trajectòria al món de la cultura i ofereixen un directe explosiu i de molta qualitat. El gran treball que hi ha darrere d’aquest projecte permet crear un espai alegre i festiu pensat perquè el públic esdevingui part activa de la festa per compartir una nit inoblidable.

 

En aquesta última gira, la Ghetto Orchestra ens oferiran un concert de més de 3 hores on repassaran els èxits més festius des dels 80 fins a l’actualitat que tant els han funcionat durant tota la seva trajectòria als més de 50 pobles i ciutats on han tocat.

 

Així doncs, aquest 2023 no us quedeu sense la festa de la Ghetto Orchestra, en una gira que serà explosiva i irrepetible!

Ariadna Fort veu

Tino Goia veu

Joan Iglesias baix

Santi Moore guitarra

Xavi Aritol teclats

Òscar Gómez saxo

Joan Marimón trompeta

Roger Melchor bateria

Marc Vall percussió

  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page