top of page

LA FERA

Premi Concurs Sona9 per votació popular - 2021

Nou disc - 2023

​La Fera

Música reivindicativa

#músicafestiva #músicacombativa #directeenèrgic #músicaurbana #dub #reggae #rock #ska

 

LA FERA és un projecte nascut el 2020 amb l'objectiu de saltar als escenaris per difondre la seva música i el seu missatge. Entenen la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Aposten per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que beu dels ritmes jamaicans i fusiona estils com el dub i el rock, així com incorpora sons electrònics, oferint un directe enèrgic i dinàmic.

L’abril de 2021 van publicar BRAMA!, el primer EP de la formació fruït del treball introspectiu durant la pandèmia i gràcies a una acció de crowdfunding amb centenars de mecenes. El seu single “Et Volem a Casa”, del qual se’n va fer un videoclip, ha aconseguit més de 13K reproduccions a les plataformes digitals. En el seu any de debut com a formació, LA FERA va aconseguir guanyar el premi per votació popular del concurs Sona9 i aparèixer en mitjans com Enderrock, iCat, Catalunya Radio o TV3.

A inicis de 2023, publicaran “Alienats”, el seu últim EP. Aquest àlbum està format per 4 cançons publicades individualment com a singles, enregistrats a l’estudi de Sala Salamandra (Cases de la Música) i mesclat per Charlart58 del segell La Panchita Records, que ha treballat amb artistes com Adala o Sr. Wilson. “Alienats” és una aposta per un so més urbà i fresc, incorporant elements d’electrònica i amb més presència de dub.

El seu directe, que ha passat per sales com la Salamandra (Hospitalet de Llobregat) o l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona), festivals com l’Arrela’t (Esplugues de Llobregat) o el Sent Sant Feliu (Sant Feliu de Llobregat) i festes majors com la de Sitges, Sant Feliu de Llobregat, Vic, Vinaixa, Esplugues de Llobregat o Sant Just Desvern, entre d’altres, es renova aquest 2023 adaptant-se al seu nou estil més urbà, però seguint fidel, contundent i compromès amb el seu missatge.

Eric Pons veu
Marçal Musté guitarra i veu
Oscar Méndez baix
Marc Olivella teclat
Marta Vives trompeta
Pepe Rocafort trombó
Adri Lozano bateria

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • nube de sonido
  • Facebook - Círculo Negro
  • Twitter - Círculo Negro
bottom of page