LA FERA

Premi Concurs Sona9 per votació popular - 2021

​La Fera

Música reivindicativa

#músicafestiva #músicacombativa #directeenèrgic #reggae #rock #ska

 

La Fera és un projecte nascut el 2020 amb l'objectiu de saltar als escenaris per difondre la seva música i el seu missatge. Entenen la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. Aposten per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l'ska, oferint un directe enèrgic i reivindicatiu.

L'abril de 2021 van publicar BRAMA!, que és fruit del camí que han recorregut com a grup enmig de mesos de llums i ombres. El disc conté un missatge en cada un dels seus temes: des de la lluita contra el canvi climàtic, fins a cançons de denúncia a la manca de llibertat d'expressió en l'art i la cultura. Al CD hi destaca 'Et Volem a Casa', el seu primer single i videoclip, dedicat al també espluguí Adrià Carrasco.

Tot i ser un projecte nou, han sabut dominar els escenaris des d'un bon principi, fent vibrar al seu públic, cada cop més fidel. Això els ha dut a endur-se el premi per votació popular del Concurs Sona9 (impulsat per la revista Enderrock) l'any 2021.

Tal com diuen al seu tema "La Fera", la nostra societat estava acostumada a una fera opressora a qui teníem por per carrers i places, però ara la presa ha deixat de tenir por i s'ha convertit en una nova fera que brama!

Eric Pons veu
Marçal Musté guitarra i veu
Oscar Méndez baix
Marc Olivella teclat
Martha Vives trompeta
Josep Maria Rocafort trombó
Adrian Lozano bateria

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • Twitter - Círculo Negro