top of page

LA TROUPE

Finalistes Concurs Sons de la  Mediterrània 2021

Nou disc - 2021

​La Troupe

Festisme

#mestissatge #tradicions #ballable #varietatdestils #lletrequotidianes

 

La Troupe és una banda de sis músics nascuda amb el neguit i les ganes de fer ballar a tothom i de recuperar el contacte humà que ha sigut gairebé nul en els últims temps. Amb aquest objectiu, La Troupe recupera el so tan característic del mestissatge dels anys 90, que va omplir les places d'arreu de ball i festa, i li afegeixen el seu toc personal inspirat amb les tradicions i la terra, posant sempre el ball, que ha passat a un segon pla dins l'àmbit musical català, al centre.

 

Melodies ballables, varietat d'estils o lletres quotidianes i fresques són alguns dels trets característics amb els quals treballen per portar l'alegria i l'alliberament de l'ànima als escenaris d'arreu.

 

"Festisme", el seu primer CD, és a la vegada la seva millor carta de presentació, ja que amb ell fan bandera d'un nou concepte, una nova manera de viure i afrontar la realitat que ens envolta. Des de la bonhomia i les bones maneres, viure amb el festisme significa creure que la vida pot ser una festa, així queda demostrat dins d'aquest àlbum.

 

Deixeu-vos encomanar pel festisme en qualsevol dels seus concerts!

Ernest Garrido veu

Júlia Font acordió diatònic i veu

Judit Domènech guitarra i veu

Gregori Amengual teclat i veu
Nil Sichau baix
Elías Galán bateria

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page