top of page

MASVIDAL

Nou disc - 2023

Masvidal

Rock català

#rockcatalà #força #sensibilitat #experiència

 

Masvidal és una formació que pren força en un entorn on la música esdevé el fil conductor de tot: l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) d’on alguns n’eren alumnes i d’altres professors. Allà, compartint hores de classes, assaigs i cafès, es forgen vincles entre els seus components que els portaran a voler tastar l’experiència de fer quelcom plegats.

 

Masvidal és un projecte nou però no per això novell, ja que la trajectòria musical dels seus components per separat és llarga, diversa i plena de noms i formacions conegudes. Han acompanyat gires o concerts puntuals a través de la geografia nacional i internacional.

Joan Barranca és el cor de Masvidal, l’artífex de les lletres, les músiques i també de la gravació i mescla dels discs al seu estudi GravityMusic. 

 

Masvidal va publicar un disc just abans de la pandèmia anomenat “Lliure” (Segell Microscopi) i durant el 2022 s’han posat de nou en marxa amb un nou treball, cuinat a foc lent, anomenat “Rebel” (Crea Music) on s’han definit estilísticament i en el que han imprès tota la seva essència i que ha vist la llum el 2023. En aquest nou disc hi participa el malauradament desaparegut  Àlex Casademunt, entre d’altres, i ha estat masteritzat a Hollywood per Gavin Lurssen, guanyador de cinc premis Grammy. 

 

Amb un directe potent i contundent Masvidal es reivindica com el nou exponent del Rock català. Masvidal és força i sensibilitat conduïdes amb talent i en un projecte que no té edat. 

 

Joan Barranca veu i guitarra

Josep Antoni Molina baix

Àlex Climent teclats

Aleix Burgués bateria

Farners Puente cors

Urška Bric cors

  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Twitter - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page