top of page

NEREA BASSART TRIO

Nou disc - 2022

Programa.cat

​Nerea Bassart Trio

Funk/Soul/Pop/Rock

#funk #soul #pop-rock #músicaenèrgica #trio

 

Nerea Bassart Trio és un projecte nascut al 2019, on tres músics fan de la varietat de les seves influències un estil compositiu personal, que passa pel funk, el soul i el pop-rock. Amb aquesta música d'arrel afroamericana que els caracteritza van publicar un primer disc, "Soroll" (Discmedi, 2020), amb el qual van aterrar a escenaris com el MMVV, El BPFest, l'Auditori Pau Casals o el Capsa Music Fest.


Ara publiquen "Presons", un disc de 10 cançons en català, on la sonoritat ja no és tan orgànica i on s'ha cuidat molt la producció. La incorporació d'un instrument nou, el sintetitzador, ha permès també obrir camí cap a sons més urbans.


Aquest nou disc és un treball reflexiu, on es parla sobre el fet de sentir-se empresonat per les pors i processos mentals propis. Un clar exemple són els dos singles presentats recentment per la banda, "Presons" i "Sol", on les inseguretats i l'orgull no permeten als protagonistes avançar. Es tracta també d'un disc molt enèrgic, on cançons com "Horitzons" i "Són temps estranys" fan moure el cap a ritme de funk i rock.


Els caracteritza una posada en escena molt particular, enèrgica i dinàmica. Un fet a destacar és que els tres integrants del projecte són multiinstrumentistes, fet amb el qual juguen en directe, mitjançant canvis d'instruments durant el transcurs del concert.


Nerea Bassart veu, bateria i sintetitzador
Pau Josa guitarra
Xavi Pomar baix

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Tik Tok
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page