top of page

PRIMERA CITA

Nou disc - 2023

Nou directe - 2023

​Primera Cita

Salvatge

#popcatalà #temespropis #versions #ska #rumba #electrònica #balada

 

Primera Cita neix el 2019, primer sota el nom de Fauna, amb la finalitat de llançar un single anomenat “Veranear”. Després d’això, el grup s’ha anat fent gran fins a arribar als 8 components que el formen actualment, tots joves músics de Falset.

Després de trepitjar diferents escenaris del país, decideixen gravar el seu primer treball d’estudi, un àlbum que va veure la llum el 2021 sota el nom de “Salvatge”, produït, gravat, mesclat i masteritzat a La Atlantida Estudio de Barcelona pel productor i enginyer Mario Patinyo i editat per U98 Music.

Aquest primer terball els va permetre definir 100% la identitat del grup, el qual gira al voltant del pop català, però amb diferents influències estilístiques com l’ska, la rumba, l’electrònica, les balades... 

Ell maig del 2023 arriba el seu segon disc on continuen explorant diferents estils i sonoritats englobats dins del seu particular pop festiu. Tota aquesta feina d'estudi no els ha fet oblidar el seu plat fort: el directe, que serà més potent que mai. Enguany Primera Cita han estat seleccionats per formar part del Programa de suport a la creació musical que impulsen les Cases de la Música, i això els hi donarà l’oportunitat de produir el nou directe amb el reputat productor musical Abel Coll, que ha treballat amb els grups més punters del país.

Gerard Sánchez veu i guitarra

Roger Calvo teclat
Marc Brull baix
Ot Brull bateria i percussió

Jordi Domènech trombó

Robert Coll saxo tenor

Jordi Gombau trompeta

Marcel Castellví guitarra

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page