top of page

RED PÈRILL

Nou directe - 2022

​Red Pèrill

Un país (en miniatura) a la motxilla

#flowsubmarí #RnB #soul #punk #jazz #músicaurbana #autotune #psicodèliacostumista

 

Red Pèrill, alter ego de Marc Mateu, , un músic, cantant, productor i compositor igualadí que ha sigut abanderat del flow submarí o de la Nova Cansoul. Amb el single LA CLAU, avançament del seu 3r disc AQUARI/SAFARI (febrer 2020) va conquerir el cor dels oients, fet que el duria a compondré la cançó de l’estiu 2019 d’ICat i a co-produïr la cançó "La gran onada" de Sopa de Cabra juntament amb Quico Tretze.


El seu darrer llançament, el single SUAU (desembre 2020), reafirmava el talent del músic per crear hits obscurs, amb la seva pista titular, una cançó que desplegava el seu cantó més sexy. El single incloïa una actualització del seu tema HOME LLOP i un regal per als fans que el situava a l’Univers Galàtic de la música catalana: DE LES TRISTORS EN FAREM FLOW.


A les acaballes de les restriccions que ens va dur a aquesta pandèmia es va embarcar en una minigira que el duria, entre altres llocs, al Festival Anòlia d’Igualada o el Festival Jambo d’Andorra amb una formació explosiva i salvatge.


Actualment, havent decidit donar un nou gir a la seva carrera, treballa en el llançament d’un nou EP. Aquest projecte, batejat com a  “Operació Miniatura”, ha estat finançat en part a través de la Plataforma de crowdfunding TotSuma.cat, amb una nova formació amb la que explora sons més jazzístics i fins i tot progressius, mantenint l’autotune i les seves lletres característiques però amb un punt de decencís, i ensenyant-nos una nova faceta de Red Pèrill, molt d’acord amb els temps que vivim.


L’EP, previst per mitjans de 2022, estarà enregistrat amb la banda en directe a l’estudi i anirà acompanyat de dos vídeos de la performance.

Red Pèrill veu i pads
Ferran López guitarra, saxo i cors
Jofre Fité teclats
Marc Poch bateria
Toni Vilaprinyó baix
Irene Reig saxo, sintetitzador

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Twitter - Círculo Negro
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • Bandcamp - Círculo Negro
bottom of page