top of page

SOMMELIERS

Nou disc - 2022

Programa.cat

​Sommeliers

Qualitat i versatilitat

#dedicació #positivisme #versatilitat #qualitat

Són una formació de cinc dones que va néixer a finals del 2014. Han tret tres CDs: Quinze d’abril (2015, Temps Record), 8 am (2018, Discmedi i Taller de Músics) i Per dins i per fora (2022, Microscopi). Han guanyat el premi Miquel Martí i Pol 2018 de la XI edició del certamen Terra i Cultura, organitzat per Lluís Llach i Enderrock.

No volen ni poden definir el que les caracteritza amb una sola paraula o l’etiqueta d’un estil musical, sinó que els hi agrada jugar, provar i arriscar amb els seus instruments, escrivint i arranjant temes propis pensant en la sonoritat que les caracteritza i que no deixa indiferent.

Poden fer concerts en diferents espais interiors i exteriors, atraient l’atenció del públic combinant temes propis amb versions de temes coneguts que preparen amb el seu estil. Creen un ambient especial cuidant l’escenografia i combinant la música vocal amb la instrumental, cant a cappella, percussions...

També poden fer maridatges de música i vi adaptant la música a un tast de vins buscant temes que comparteixin les característiques del vi de cada celler. I fins i tot concerts familiars, ja que el seu estil de música no té edat i enganxa els més petits o preparar espectacles temàtics (un artista, un escriptor, un espai, etc.).

Rocio Seligrat veu

Maricel Pons piano

Marta Pons violoncel

Teresa Nogueron clarinet

Mireia Bartolí violí

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • Twitter - Círculo Negro
bottom of page