top of page

SOMMELIERS

Nou espectacle - 2024

Programa.cat

​Sommeliers

Qualitat i versatilitat

#dedicació #positivisme #versatilitat #qualitat

Sommeliers són una formació de cinc dones que va néixer a finals del 2014, que conta ja amb 3 CDs al seu historial: Quinze d’abril (2015, Temps Record), 8 am (2018, Discmedi i Taller de Músics) i Per dins i per fora (2022, Microscopi). Amb veu, clarinet, violí, violoncel i piano creen el seu univers sonor tan característic. Han guanyat el premi Miquel Martí i Pol 2018 de la XI edició del certamen Terra i Cultura, organitzat per Lluís Llach i Enderrock.

No volen ni poden definir el que les caracteritza amb una sola paraula o l'etiqueta d'un estil musical, sinó que els agrada jugar, provar i arriscar amb els seus instruments, escrivint i arranjant temes propis pensant en la sonoritat que les caracteritza i que no deixa indiferent.

 

Poden fer concerts en diferents espais interiors i exteriors, atraient l'atenció del públic combinant temes propis amb versions de temes coneguts que preparen amb el seu estil. Creen un ambient especial cuidant l'escenografia i combinant la música vocal amb la instrumental, cant a cappella, percussions...

 

Aquesta versatilitat, i en veure que connecten molt també amb el públic de menys edat, les ha empès a estrenar aquest 2024 un espectacle familiar, on ens conviden a fer un viatge musical arreu del món.

Rocio Seligrat veu

Maricel Pons piano

Marta Pons violoncel

Teresa Nogueron clarinet

Mireia Bartolí violí

  • Spotify - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Facebook - Círculo Negro
  • X
bottom of page